loading
Kliknite ovdje za Opel LiveChat
chat

Dizajnirana i proizvedena prema najvišim standardima, cjelokupna oprema je u potpunosti testirana kako bi se osigurala savršena kompatibilnost s vašim vozilom. Za praktične namjene ili samo za Vaš individualan dašak stila.

Posjetite Autowill salone kako bi Vam pomogli u odabiru željene dodatne opreme. Cjelokupnu ponudu dodatne opreme možete naručiti kod nas, a mi ćemo istu ugraditi i podesiti na Vašem vozilu.

 

 

Opel Astra nosač bicikala

 

Stražnji nosač za bicikle može prevesti dva bicikla. Produžetak za treći bicikl dostupan je zasebno. Jednostavna ugradnja na sve nosače za kuku za vuču. Patentirani sustav na preklapanje omogućuje pristup prtljažniku čak i kada su bicikli postavljeni. Kompaktna veličina, zahvaljujući sklopivim elementima, olakšava spremanje u prtljažni prostor. 

Opel Insignia osnovni nosač

 

Aluminijski osnovni nosač služi za sigurno i jednostavno pričvršćivanje krovnih nosača, poput krovne kutije ili nosača opreme za planinske bicikle, daske za jedrenje ili skije.

 

 

 

 

Insignia aluminijski naplaci

 

Prilagodite svoju Insigniju odabirom originalnih Irmscher aluminijskih naplataka, napravljenih posebno za Vašu Insigniju. U ponudi imamo Evo Star i Turbo Star setove aluminijskih naplataka od 18 cola, dostupnih kako bi Vašoj Insigniji dodali završni sjaj.

 

 

 

Dječje sjedalo - Baby Safe (0 to 13 kg)

 

Projektirano za udobnost i sigurnost, dječje sjedalo s položajem suprotno od smjera vožnje pruža maksimalnu zaštitu. Veliki bočni oslonci pomažu u zaštiti beba u slučaju bočnog sudara, a visina pojasa i naslona za glavu jednostavno se podešavaju.

 

 

 

Corsa tepisi od velura

 

Set od četiri tepiha za automobil. Vrhunska kvaliteta i zaštita unutrašnjosti Vaše Corse C. Prednji tepisi imaju plastične čepiće za učvršćivanje, koji se oblikom i veličinom uklapaju u postojeći tepih, kako bi se spriječilo klizanje.

 

 


Za dodatne informacije o odabiru dodatne opreme i ugradnji slobodno nas kontaktirajte ili posjetite u Autowill salonima u Zagrebu, Vinkovcima, Vukovaru, Puli i Poreču.

Idite na vrh