loading

Naša vozila pružaju visoke performanse i vrhunsku kvalitetu. Da bi tako i ostalo, svim vozačima preporučujemo periodične provjere njihovih Opel vozila. Opel servisna provjera iznimno je korisna osobito neposredno prije promjene godišnjeg doba ili duljeg putovanja.

 

OPEL SIGURNOSNA PROVJERA.

Povremeni pregled automobila i njegovih dijelova bitnih za sigurnost važna je iz nekoliko razloga. Prije duljih putovanja ili početka zime, radi sigurnosti vozila i putnika, preporučujemo da taj zadatak povjerite Opelovom stručnjaku.

REZERVIRAJTE SADA

 

OPEL PROVJERA AKUMULATORA.

Preporučuje se povremena stručna provjera starijih akumulatora. Posebno preporučujemo ovu provjeru u zimsko doba, jer doista nema ničeg uzbudljivog u stajanju na hladnoći uz rub ceste. Osim toga, preporučuje se obaviti i provjeru antifriza i tekućine za vjetrobran.

REZERVIRAJTE SADA 

PROVJERA podvozja.

Vezu između automobila i kolnika osiguravaju kotači i podvozje/šasija. Što je površina kolnika lošija, to veći su izgledi za kvar podvozja. Što dulje vozimo po lošim cestama, to hitnije treba pregledati dijelove automobila uz pomoć stručnjaka. 

REZERVIRAJTE SADA

 

 

OPEL PROVJERA ULJA.

Samo je još jedna stvar važnija od goriva: ulje. Ako ne koristite maziva ili ne koristite točno odgovarajuće motorno ulje, ni vi ni vaš automobil nećete biti sigurni. Preporučujemo da provjeru i zamjenu ulja povjerite stručnjaku.

REZERVIRAJTE SADAOPEL PROVJERA SUSTAVA KLIMATIZACIJE.

Klima-uređaj je praktički osnovna oprema svakog vozila, no trebali biste ga periodično provjeriti, očistiti i zamijeniti filtar za pelud. Provjerite ga kako biste izbjegli vrućine bez klima-uređaja i očistite ga kako ne bi uzrokovao zdravstvene probleme.

REZERVIRAJTE SADAOdržavajte svoje Opel vozilo u vrhunskom stanju uz pomoć našeg stručnog servisera.
On najbolje poznaje tehnologiju vašeg vozila i ima najnovije alate za visoko kvalitetan popravak po povoljnoj cijeni. Posjet ovlaštenom servisu barem jednom godišnje podiže preprodajnu vrijednost vozila.

SAZNAJTE VIŠE

REZERVIRAJTE SADA

 

Idite na vrh