loading
Kliknite ovdje za Opel LiveChat
chat

Originalni rezervni dijelovi i njemački standardi servisiranja po hrvatskim cijenama.
Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge odlučio je glavnu nagradu „Zlatnu plaketu za najbolji servis“ servisu OPEL & Chevrolet AUTO WILL.
Opel je tradicionalno među najprodavanijim automobilskim markama na našem tržištu. To potvrđuje da automobili sa znakom munje na prednjoj maski nude najviše za uložen novac, ali i visoku kvalitetu postprodajnih i servisnih aktivnosti. Među najzaslužnijima za takve rezultate svakako je tvrtka Auto Will, najvažniji pojedinačni distributer Opelovih vozila u Hrvatskoj, koja je nedavno proslavio 40 godina postojanja. Uz prodajne aktivnosti, dobar i povoljan servis od početka je bio temelj dugoročnog povjerenja između kupaca, odnosno klijenata i Auto Willa. Prodajno-servisni centar Auto Will u Zagrebu (Španslo), Zagrebačka avenija 100, spada među najbolje Opelove ispostave, ne samo na ovim prostorima, nego i u Europi.

Svaki dobar servis počinje na odjelu za prijem vozila, gdje se specificiraju potrebne servisne aktivnosti te određuje cijena servisa.

Stjepan Will, vlasnik prodajno-servisnog centra Auto Will, koji je desetljećima pekao zanat u Rüsselsheimu, njemačka je iskustva primijenio u naše uvjete te kupcima i klijentima nudi najvišu razinu usluge, po povoljnoj cijeni. - Interes i zadovoljstvo klijenata nama su uvijek najvažniji te svi mogu biti sigurni da Opeli i Chevroleti kod nas dobivaju najbolju moguću njegu i servis, uz originalne rezervne dijelove. Nakon obavljenog servisa jamčimo da će njihovi automobili imati propisane performanse uz najnižu potrošnju te osiguranu pouzdanost cijelog servisnog intervala. Redovito servisiranje također čuva vrijednost automobila te modeli s uredno ispunjenom servisnom knjižicom postižu veću cijenu na tržištu rabljenih i znatno se lakše prodaju, naglašava Stjepan Will.

promo 
Idite na vrh