loading

Svaki automobil jednom će navršiti 4 godine. Ni Opel nije iznimka. No to ne znači da ne zaslužuje istu pažnju i visoko kvalitetan tehnički servis s istim preciznim inženjeringom koji se obavlja na svakom Opelu!

Naša usluga Service Plus omogućuje vam održavanje vašeg Opela pomoću Opelove tehnologije i originalnih Opel dijelova. Sve to za manje nego što mislite!

Savršena briga za starija Opel vozila

Vaš Opel zaslužuje najbolju uslugu. Ako je vaše vozilo staro 4 godine ili više, iskoristite prednosti naših ponuda s popustom.

Vjerujte profesionalcima iz Opel servisa jer oni najbolje poznaju vaše vozilo.

Treba vam zamjena ulja ili redoviti servis? Ne propustite sljedeću ponudu:

  • Service Plus zamjena ulja od 369 HRK* (ulje 10W40 + filtar + rad za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru G X14XE)
  • Service Plus zamjena ulja od 519 HRK* (ulje 5W30 + filtar + rad za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru H Z14XEP)
  • Service Plus redoviti servis od 789 HRK* (1, 3, 5… godina održavanja uključujući dijelove na osnovu servisne knjižice za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru J A14XER)

Rezervirajte servis sada*P
onuda vrijedi za Opel vozila starija od 4 godine. Navedene cijene su najviše cijene i ovise o godini, modelu, vrsti motora i opremi vašeg vozila, stoga kontaktirajte svoj Opel servis za točnu ponudu i detaljne informacije. Ponuda je dostupna u Opel servisima koji sudjeluju u programu i vrijedi od 1. ožujka 2019. do povlačenja. Program Service Plus ograničen je na servisne radove navedene na www.opel.hr i vrijedi samo za fizičke osobe. Program nije moguće kombinirati s drugim popustima. Opel zadržava pravo na izmjene ili povlačenje programa u bilo kojem trenutku.

 

Idite na vrh