loading

Počeli smo 1971. u Vukovaru. Iskustvo stečeno radom i obrazovanjem u inozemstvu pretočeno je u obiteljsku tvrtku, koja je rasla od prve poslovnice u Vukovaru, sve do Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pule i Poreča. 

Odanost i povjerenje kupaca  AUTOWILL stječe kroz 40 godina, predanim radom, iskustvom i dokazivanjem u programima prodaje i servira Opelovih i Chevroletovih vozila.  

 

70-te su godine početka, 80te su godine afirmacije izvrsnosti: Ovlašteni Opel servis u Vukovaru  postupno je širio djelatnost od servisa preko prodaje vozila i rezervnih djelova, stekao vrlo širok krug kupaca te  godine 1988. proglašen najboljim Opelovim servisom u Jugoslaviji. 

 

90-te su godine iskušenja i ponovnih početaka: Agresijom na Hrvatsku i padom Vukovara prestajemo djelovati u Vukovaru te godine 1993., u Zagrebu, na lokaciji u Španskom, osnivač i vlasnik tvrtke Stjepan Will, podiže novi  prodajno-servisni centar, a 1998. postajemo ovlašteni Opel i Chevrolet partner.  

 

Novi milenij je u znaku širenja: 

Godine 2000. s radom započinje obnovljeni centar centar u Vukovaru. 

2006. otvaramo salon u Vinkovcima.  

2009. ovaramo salon u Puli.  

2012. otvaramo salon u Slavonskom Brodu 

2013. otvaramo salon u Poreču. 

 

Naš tim okuplja prodajne savjetnike, stručnjake s područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice.

U procesu cjeloživotnog učenja, svi se educiraju skladu s visokim standardima školovanja i specijalizacije pri učilištu General Motors Academy kako bi omogućili visok standard usluge u održavanju i servisiranju  automobila.  

 

Kvalitetu poslovanja tvrtko AUTOWILL potvrđuje i stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelom Zlatne Plakete za najbolji servis u Hrvatskoj u 2009. Godini.
Zlatna plaketa za Autowill servis: najbolja njega za Opele i Chevrolete

Originalni rezervni dijelovi i njemački standardi servisiranja po hrvatskim cijenama.

Idite na vrh