loading

PROGRAM PRODUŽENOG JAMSTVA

✔ MAKSIMALNO PET GODINA JAMSTVA
✔ ORIGINALNA KVALITETA
✔ ČETIRI GODINE OPEL POMOĆ NA CESTI
✔ BEZ NEOČEKIVANIH TROŠKOVA

 

PAKET USLUGA ZA BEZBRIŽNE PUSTOLOVINE U VAŠEM OPELU

Opelova vozila pružaju Vam posebno iskustvo vožnje. Vozač i suputnici putuju udobno, pritom opušteno uživajući u vožnji. Užitak u vožnji upotpunjen je sigurnošću vozila koja doprinosi potpunom doživljaju naših vozila.


Dugogodišnje zadovoljstvo vožnjom koje Opel pruža svojim vozačima zahtijevalo je poseban pristup. Misleći na Vaše potrebe i očekivanja, osmislili smo i pažljivo razradili paket usluga kojim želimo pokazati da smo uvjereni u kvalitetu naših vozila.

POKRIVENOST


Paket sadrži dodatno jamstvo koje, osim dvogodišnjeg tvorničkog jamstva bez uvjetovanja prijeđenih kilometara, nudi i „Complete“ jamstvo za dodatne dvije godine. FlexCare jamstvo se može iskoristiti u navedene 4 godine (2+2) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi. Moguća je i nadoplata za 5. godinu.

 

PREDNOSTI OPEL FLEXCARE „COMPLETE" JAMSTVA

✔ 2+2 GODINE JAMSTVA

Dodatnim „Complete“ jamstvom brzo i besprijekorno pobrinut ćemo se za Vas i Vaše vozilo gdje god se nalazili. Osim dvogodišnjeg tvorničkog jamstva (bez ograničenja u kilometraži), dobit ćete jamstvo za dodatne dvije godine. FlexCare jamstvo se može iskoristiti u navedene 4 godine (2+2) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi. Moguća je i nadoplata za 5. godinu.

 

✔ BEZ NEOČEKIVANIH TROŠKOVA

Nepotrebne brige prepustite nama. U razdoblju dodatnog jamstva pobrinut ćemo se za eventualne kvarove i popravke Vašeg vozila.

 

✔ ORIGINALNA KVALITETA

Vaše nam je zadovoljstvo na prvom mjestu. Jamčimo ga uporabom Opelovih originalnih zamjenskih dijelova najviših standarda i kvalitete te srdačnim pristupom naših stručno osposobljenih zaposlenika koji su Vam u svakom trenutku spremni pomoći.

  

Kontaktirajte nas za više detalje o programu Opel FlexCare ili nas posjetite u našem salonu.

 

4 GODINE OPEL POMOĆ NA CESTI

Usluga Opel pomoć na cesti sastoji se od:

       ✔ jedne godine tvorničke pomoći na cesti bez ograničenja u kilometraži

       ✔ tri dodatne godine pomoći na cesti

FlexCare usluga pomoći na cesti može se iskoristiti u navedene 4 godine (1+3) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi.


U slučaju iznenadnog kvara automobila, bez obzira na ciljano odredište putovanja, Opel pomoć na cesti pobrinut će se da stignete na željeno mjesto. U više od 40 europskih država naše su Vam usluge na raspolaganju 24 sata dnevno: pomoć na cesti, vuča, najam automobila, smještaj u hotelu, nastavak putovanja vlakom ili zrakoplovom i još mnogo toga.

 

Budite sigurni na svojem putovanju uz Opel pomoć na cesti (Opel Assistance):

       ✔ za pozive iz Hrvatske: 0800 7987

       ✔ za pozive iz inozemstva: +385 1 464 0 141

 

Opel Flexcare

 

SVOJE VRIJEME POSVEĆUJEMO VAŠOJ BEZBRIŽNOSTI.

Idite na vrh