loading
Kliknite ovdje za Opel LiveChat
chat
Lokacija
Nazovite nas
Zagreb

Zagrebačka avenija 100,

Broj telefona
Poreč

Industrijska zona Buići 13C,

Broj telefona
Pula

Dukićeva 2,

Broj telefona
Slavonski brod

Josipa Rimca 16,

Broj telefona
Servis
Vinkovci

H. V. Hrvatinića 98/1,

Broj telefona
Vukovar

Kudeljara 5,

Broj telefona

Počeli smo 1971. u Vukovaru. Iskustvo stečeno radom i obrazovanjem u inozemstvu pretočeno je u obiteljsku tvrtku, koja je rasla od prve poslovnice u Vukovaru, sve do Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pule i Poreča. 

Odanost i povjerenje kupaca  AUTOWILL stječe kroz 40 godina, predanim radom, iskustvom i dokazivanjem u programima prodaje i servira Opelovih i Chevroletovih vozila.  

 

70-te su godine početka, 80te su godine afirmacije izvrsnosti: Ovlašteni Opel servis u Vukovaru  postupno je širio djelatnost od servisa preko prodaje vozila i rezervnih djelova, stekao vrlo širok krug kupaca te  godine 1988. proglašen najboljim Opelovim servisom u Jugoslaviji. 

 

90-te su godine iskušenja i ponovnih početaka: Agresijom na Hrvatsku i padom Vukovara prestajemo djelovati u Vukovaru te godine 1993., u Zagrebu, na lokaciji u Španskom, osnivač i vlasnik tvrtke Stjepan Will, podiže novi  prodajno-servisni centar, a 1998. postajemo ovlašteni Opel i Chevrolet partner.  

 

Novi milenij je u znaku širenja: 

Godine 2000. s radom započinje obnovljeni centar centar u Vukovaru. 

2006. otvaramo salon u Vinkovcima.  

2009. ovaramo salon u Puli.  

2012. otvaramo salon u Slavonskom Brodu 

2013. otvaramo salon u Poreču. 

 

Naš tim okuplja prodajne savjetnike, stručnjake s područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice.

U procesu cjeloživotnog učenja, svi se educiraju skladu s visokim standardima školovanja i specijalizacije pri učilištu General Motors Academy kako bi omogućili visok standard usluge u održavanju i servisiranju  automobila.  

 

Kvalitetu poslovanja tvrtko AUTOWILL potvrđuje i stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelom Zlatne Plakete za najbolji servis u Hrvatskoj u 2009. Godini.
Zlatna plaketa za Autowill servis: najbolja njega za Opele i Chevrolete

Originalni rezervni dijelovi i njemački standardi servisiranja po hrvatskim cijenama.